Macam mana main JILICITY di Malaysia
JILICITY dikenali sebagai permainan paling popular dalam kasino dalam talian di seluruh dunia. Ramai orang fikir tidak boleh bermain JILICITY di Malaysia tetapi sebenarnya boleh. Bagi mereka yang ingin bermain JILICITY di Malaysia, terdapat beberapa cara yang boleh membantu anda bermain.

Untuk desktop dan telefon bimbit, cara terpantas untuk bermain JILICITY di Malaysia ialah pergi ke Laman Web Official JILICITY. Apabila anda memasuki laman web, anda akan melihat 5 bahasa dalam laman web ini (Figure 1). Klik sahaja Bendera Malaysia kemudian boleh masuk.

JILI Guide Figure 1
Figure 1

Anda akan melihat imej (Figure 2) selepas anda mengklik Bendera Malaysia. Tidak perlu mengambil berat tentang bahasa, klik sahaja INSTALL GAME(memasang permainan) kemudian anda boleh memasuki JILICITY.

JILI Guide Figure 2
Figure 2

Selepas selesai pemasangan, muat semula, anda akan melihat imej (Figure 3). Pilih Malaysia Flag dahulu, kemudian anda boleh mendaftar nama dan kata laluan kemudian anda boleh mula bermain JILICITY di Malaysia atau anda boleh mengimbas kod QR untuk memasang app JILICITY untuk dimainkan.

JILI Guide Figure 3
Figure 3
JILI Girl